Waxoyl heeft meer dan 50 jaar ervaring in de strijd tegen corrosie en schade door het weer. Waxoyl largeHet wordt vertrouwd door specialisten over de hele wereld, gebruikt en goedgekeurd door auto, bussen en vrachtwagen fabrikanten. Deze ruime ervaring en testen betekent dat gebruikers van Waxoyl er zeker van kunnen zijn dat elk product van Waxoyl van superieure kwaliteit is en ondersteund wordt door een ongeƫvenaarde kennis en ondersteuning.

Waxoyl producten zijn speciaal ontworpen om te beschermen, te herstellen en te onderhouden van uw auto.
Door uw auto te behandelen met Waxoyl beschermt u deze tegen:
Schadelijk UV straling, insecten, modder, zure regen,
hars, strooizout, luchtverontreiniging.. enz enz.

U kunt niet alleen de buitenkant maar ook uw interieur onderhoudsvriendelijk maken met een behandeling van Waxoyl U.P.T.
Hierdoor kunnen er geen hardnekkige vlekken ontstaan in uw bekleding die bijvoorbeeld worden veroorzaakt worden door: Drankjes, huisdieren, etenswaren, modder.. enz

Dankzij de vocht- en vuilafstotende eigenschappen van Waxoyl U.P.T. wordt het reinigen van uw interieur een stuk gemakkelijker.
Reinigen met een stofzuiger of een mild reinigingsmiddel is voldoende om uw interieur fris en jong te houden.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 tot 18:00
Zaterdag
10:00 tot 17:00
Zondag op afspraak

Reinigen met Waxoyl

De toplaag van de auto wordt voorzien van een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar transparant pantser waardoor een glasharde verzegeling ontstaat.  waxoyl-logo62

Poetsen op locatie

Speciaal voor ondernemingen die hun auto's liever op eigen terrein houden, bieden wij de mogelijkheid om ter plaatse de auto's de totale reconditionering te geven.

Contact

5e industriestraat 17
3133 EL Vlaardingen
Tel: (010) 437 99 08
Mob: 06-12979329
Mail: info@multishinecarcleaning.nl

© 2018 Multi-shine car cleaning | Website by Dniieze.nl